29 Nisan 2023

Pediatrik Endokrinoloji Bilim Dalı’mızın Öz Değerlendirme ve Akreditasyon Değerlendirilmesi yapıldı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Endokrinoloji Bilim Dalı Başkanı ve Çocuk Endokrinolojisi ve Diabet Derneği Başkanı Prof. Dr. Şükran Darçan, 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Endokrinoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Aydın ve 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Endokrinoloji Bilim Dalı Başkanı ve Akreditasyon Komite Başkanı Prof. Dr. Ece Böber’in yer aldığı akreditasyon denetim kuruluna Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Şehirli, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hakan Gündüz, hastane yöneticileri, öğretim üyeleri ve bilim dalı çalışanları eşlik etti.

• pediatrik endokroloji 1.jpeg
  • pediatrik endokroloji 2.jpeg