Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
07 Ağustos 2024

T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Adres: Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10 Üst Kaynarca/Pendik/İSTANBUL
Telefon:(0216) 625 45 45

Toplu Taşıma ile Nasıl Giderim;

mtsrf

Metro ile Ulaşım
Hastanemize M4 Metro | Kadıköy – Tavşantepe – Sabiha Gökçen Metro Hattını kullanarak Fevzi Çakmak / Hastane durağından hastanemiz önünde inebilirsiniz.

iett

Otobüs ile Ulaşım

Pendik içi D100 (E-5) altı ulaşım

> Pendik Çarşı: Pendik tren istasyonu önünden geçen 132V / 133A / 132P İETT otobüsüne binerek gidebilirsiniz. Mar.Üni.Hastanesi durağında inebilirsiniz.
Kaynarca: Bahattin Veled Caddesi’nden 132V / 133A İETT otobüsüne binerek ulaşabilirsiniz.
> Yeni Mahalle – Kartal Yunus tarafı: D-100’e yakınsanız D-100’den geçen KM25 / KM29 / 16KH İETT otobüsüne binin, sahile yakınsanız sahilden 132P İETT otobüsüne binebilirsiniz.

Pendik içi D100 (E-5) üstü ulaşım

>
Çamçeşme: Aydınlı Yolu Caddesi’nden KM11 İETT otobüsü veya C89 Pendik minibüsü ile gidebilirsiniz.
>Dolayoba – Aydos: 132V / KM25 İETT otobüsü ile gidebilirsiniz.
> Esenyalı: KM11 / KM17 İETT otobüsü ile Kaynarca’da inerek gidebilirsiniz.
> Şeyhli – Yayalar: KM25 / KM29 / 16KH İETT otobüsü ile gidebilirsiniz.

- Pendik E-80 altı ve üstü ulaşım

Yenişehir: Harmandere, Kurtköy bölgelerinden ulaşım için KM29 / 16KH / 132P İETT otobüsüne binerek gidebilirsiniz.
> Merkezköy: Ballıca, Emirli, Göçbeyli, Göçbeyli, Kurna ve Kurtdoğmuş gibi köylerden ulaşım için 132D İETT otobüsüne binin ve Yayalar Caddesi’nde inip KM29 ile aktarma yapabilirsiniz.

- Kartal’dan ulaşım:Merkezden 132P İETT otobüsü ile ulaşabilirsiniz. D-100’den KM29 / 16KH İETT otobüsü ile ulaşabilirsiniz.

- Sultanbeyli’den ulaşım:132V / 132P İETT otobüsü ile ulaşabilirsiniz.

- Doğu’dan ulaşım (Tuzla, Gebze):Marmaray ile Pendik’te inip ve oradan Pendik Çarşı durağından hastane yönündeki toplu ulaşım araçlarını kullanabilirsiniz

- Avrupa Yakası’ndan ulaşım:Marmaray ile Pendik’te inip ve Pendik Çarşı durağından hastane yönündeki toplu ulaşım araçlarını kullanabilirsiniz veya Kadıköy’e geçerek M4 Metro | Kadıköy – Tavşantepe – Sabiha Gökçen Metrosu ile Fevzi Çakmak / Hastane durağında inip ulaşabilirsiniz veya Metrobüsle Uzunçayır’da inip ve oradan Metro ile gelebilirsiniz.