1-31 Ocak Rahim Ağzı, Serviks Kanseri Farkındalık Ayı nedeniyle hastanemiz konferans salonunda “Erken Tanı ve Tedavinin Önemi” temalı bir söyleşi düzenlendi.
17 Ocak 2023

1-31 Ocak Rahim Ağzı, Serviks Kanseri Farkındalık Ayı  nedeniyle hastanemiz konferans salonunda “Erken Tanı ve Tedavinin Önemi” temalı  bir söyleşi düzenlendi. Tıbbi Onkoloji Kliniği’nde Uzman Dr. Selver Işık tarafından hasta hasta yakını ve personellerimize rahim ağzı kanseri risk faktörleri, korunma yöntemleri, belirtileri, tedavi aşamaları ve HPV aşısı hakkında bilgilendirme yapıldı. İnteraktif olarak gerçekleşen program hastane yönetimi, hasta, hasta yakınları ve hastanemiz çalışanlarının katılımı ile gerçekleşti.
Erken tanı ve tedavinin önemini vurgulayan hasta okulu eğitimlerimiz devam edecektir.

• Erken_Tani_ve_Tedavinin_Onemi_.jpeg
  • Erken_Tani_ve_Tedavinin_Onemi_2.jpeg