Hastanemiz KBB Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necati Enver “Sanal Gerçeklikle Uyanık Ses Teli Ameliyatlarında Hastaların Ağrı ve Kaygılarının Azaltılması” Projesi ile “Yılın İnovatif Cerrahı Jüri Özel Ödülü”nü aldı. Kendisini tebrik eder, başar
17 Aralık 2022

Doktorclub Awards 2022 Yılı Kamu Hastaneleri ve Sağlık Kurumları Ödül Töreni İstanbul Üniversitesi Ord. Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Hastane Başhekimimiz Prof. Dr. Hakan Gündüz ve hastane yöneticilerinin de katıldığı ödül töreninde Yılın Doktoru Ödülleri  Dalında Yılın Yenilikçi Cerrahi Bilimler Doktoru Kategorisi Finalisti, hastanemiz KBB Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necati Enver “Sanal Gerçeklikle Uyanık Ses Teli Ameliyatlarında Hastaların Ağrı ve Kaygılarının Azaltılması”
Projesi ile “Yılın İnovatif Cerrahı Jüri Özel Ödülü”nü aldı. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

• Doktorclub_Awards_2022_.jpg
  • Doktorclub_Awards_2022_2.jpg