14 Aralık 2022

Bugün İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit S. Şehirli, İstanbul 1. Bölge Başkanı Uzm. Dr. Habip Yılmaz, Başkan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Bilal Günaydın ve İlyas Çelebi, Hastane Yöneticileri, Klinik Sorumluları, Anabilim Dalı Başkanları, öğretim üyeleri ve uzman doktorlar ile hastanemiz Prof. Dr. Işıl Barlan Konferans Salonunda bir araya geldi ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Hastane Başhekimimizin sunumu sonrası İl Sağlık Müdürümüz, Prof. Dr. Asaf Ataseven Hastanesi’nin açılma süreci ve İstanbul’daki hastaneler ile ilgili verileri paylaştı. Hekimlerimizin de interaktif katılım sağladığı toplantı iyi dilek ve temennilerle son buldu.

• Degerlendirme_Toplantisi_.jpeg
  • Degerlendirme_Toplantisi_2.jpeg