24 Kasım 2022

“24 Kasım Öğretmenler Günü” kapsamında; Hastane Sınıfı Öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek; yarınlarımızın teminatı olan öğrencilerimizi sabırla, azimle ve şefkatle istikbale hazırlayan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladık.

Başhekimimiz Prof. Dr. Hakan Gündüz “Sevgi öğretmenlik mesleğinin özüdür. Öğretmenlik büyük sorumluluk üstlendikleri meşakkatli bir yolculuktur. Bu yolda her türlü zorluğa karşı elinden gelen çabayı büyük bir fedakarlıkla ortaya koyarlar.
Hastane sınıfı öğretmenlerimize, gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı gönülden teşekkürlerini ileterek, bu sevgi çemberinin üyesi olmaktan büyük mutluluk duyduğunu” ifade etti.

• 24_Kasim_2022_Ogretmenler_Gunu_.jpeg
  • 24_Kasim_2022_Ogretmenler_Gunu_2.jpeg