18 Kasım 2022

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği Kulübü (EMSA) öğrencileri, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji  Servisinde ve Pediatri Polikliniğinde lösemi hastalığı nedeniyle tedavi gören çocuklarımıza çeşitli hediyeler getirdiler. Hediyeler enfeksiyon riski açısından kontrollü ve servis çalışanları aracılığı ile çocuklara verildi.
Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hakan Gündüz bu güzel ve anlamlı etkinliği düzenleyen EMSA Kulübü öğrencilerine teşekkür ederek, tüm çocuklara acil şifalar diledi.

• Losemili_Cocuklar_Haftasi_2022_.jpeg
  • Losemili_Cocuklar_Haftasi_2022_2.jpeg