''Klinik Eğitimde Sanat Atölyelerinin Mezuniyet Öncesi ve Sonrası Tıp Öğrencilerinin Duygu Durumları Üzerindeki Etkileri''
05 Kasım 2022

'' Klinik Eğitimde Sanat Atölyelerinin Mezuniyet Öncesi ve Sonrası Tıp Öğrencilerinin Duygu Durumları Üzerindeki Etkileri'' başlıklı Tıp Eğitimi doktora tezi ve Tübitak 1002 projesi kapsamında, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri ve asistanlarından oluşan bir grup 1 yıl boyunca Temel Sanat ve Hikaye Atölyelerinde eğitim almışlardır. Arkadaşlarımızın dönem boyunca  yaptıkları yağlıboya resimleri ve yazdıkları hikayeleri,  Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu fuaye alanında sergilenmiştir. Hastane Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr. Betül Aksakal'ın açılış konuşması ile başlayan program Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Altuğ Çinçin, Doğu Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi  Dekanı Prof. Dr. Nahide Gökçora'nın konuşmaları, Hastane yöneticileri, öğretim üyeleri ve çalışanlarımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Program MÜ Tıp Fakültesi İmmünoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tunç Akkoç'un  ''Tunç Akkoç ile Duyguların Şifresi'' Stand-up gösterisi ve Çağdaş Demirel'in canlı müzik dinletisi ile son buldu.
Bu sergide emeği geçen başta Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Özge Emre olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz.

• Klinik_Egitimde_Sanat_Atolyeleri_.jpeg
  • Klinik_Egitimde_Sanat_Atolyeleri_2.jpeg