28 Ekim 2022

Hastanemiz Pediatri Servisinde tıbbi destek ihtiyacı nedeniyle uzun süre tedavi gören çocuklarımızın “Hastane Sınıfında” yapmış olduğu birbirinden muhteşem çalışmaların olduğu resimleri hastanemiz fuaye alanında sergilendi.
Resim sergisi açılışına Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Betül Aksakal, Pendik İlçe Milli  Eğitim Şube Müdürü Yıldırım Demirci, Koordinatör Okul Müdürleri, Hastane Yönetimi, hastane sınıfı öğretmenleri ve çocuklarımız katıldı.
Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Betül Aksakal çocuklarımızın hastane ortamında eğitimlerini sürdürürken kültürle sanatın buluştuğu bu çalışmalarının ne  kadar önemli olduğunu vurguladı. “Bu değerli projenin çocuklarımızın iyileşme sürecine de büyük katkı sağladığına yürekten inanıyorum.” dedi.

• Pediatri_Servisinde_tibbidestek_.jpeg
  • Pediatri_Servisinde_tibbidestek_2.jpeg