Anne Sütü, Geliştiren Bakım ve Emzirmenin Desteklenmesi
06 Ekim 2022

1-7 Ekim Emzirme Haftası nedeniyle Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Pendik Belediyesi’nin işbirliği ile Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezinde “Anne Sütü, Geliştiren Bakım ve Emzirmenin Desteklenmesi” temalı bir seminer düzenlendi.

Hastane Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Betül Aksakal, İl Sağlık Müdürlüğü Bebek Dostu Hastane Program Sorumlusu Dilek Burbut, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’ndan Sosyal Pediatri Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Perran Boran, Dr. Öğretim Üyesi Hatice Ezgi Barış, Yeni Doğan Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Hülya Özdemir ve Uzman Danışman Ayşe Kutluata’nın sunumlarıyla gerçekleştirilen programımız katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

• Anne_sutu_.jpeg
  • Anne_sutu_2.jpeg