Dermatoloji-Kronik Ürtiker (Kurdeşen) Polikliniği
27 Ocak 2022

Dermatoloji-Kronik Ürtiker (Kurdeşen) Polikliniği

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji (Cildiye) poliklinikleri bünyesinde Kronik Ürtiker (Kurdeşen) Polikliniği hizmet vermektedir.

Ani ortaya çıkan kaşıntılı, kabarık deri lezyonları ve dudak, göz kapağı gibi bölgelerde şişlikler ile seyreden ve yaşam kalitesini oldukça olumsuz etkileyen kronik ürtiker toplumun yaklaşık %2’sini etkilemektedir. Polikliniğimizde kronik ürtiker tanılı hastaların hastalık hakkında bilgilendirilmekte, tedavileri düzenlenmekte ve eşlik edebilecek diğer hastalıklar açısından farklı bölümlerle işbirliği içerisinde düzenli olarak takip edilmektedir.

Ürtiker Polikliniği her Çarşamba saat 08:30-16:30 saatleri arasında hastanemiz poliklinikler bölümü 1. katında, Dermatoloji-6 / Ürtiker Polikliniği odasında hizmet vermektedir.

Ürtiker Polikliniğinde muayene olmak için hastalarımızın direkt başvurusu kabul edilememekte olup, diğer polikliniklerden Kronik Ürtiker imzalı/kaşeli kağıtlarla Dermatoloji (Cildiye) kayıt sekreterliğine yönlendirme yapılması gerekmektedir.

kurdeşen.jpg