Akciğer Kanseri Farkındalık ayı kapsamında Hastanemiz Konferans Salonu’nda “Akciğer kanserinde tarama, tanı, tedavi, destek süreci” konulu bir program düzenlendi.
22 Kasım 2023

Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Öğretim üyesi Doç. Dr. Osman Köstek ve  Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Nezih Onur Ermerak Akciğer kanserinde tarama, tanı, tedavi destek yöntemleri hakkında bilgiler verdi. İnteraktif olarak gerçekleşen programa hasta, hasta yakınları ve hastane çalışanları katıldı.

Kanser önlenebilir, tedavi edilebilir, erken teşhisi mümkün olan bir hastalıktır.