15 Eylül Dünya Prostat Kanseri Farkındalık Günü nedeniyle, Hastanemiz Konferans Salonunda Hasta Okulu kapsamında “Prostat kanseri, tanı ve tedavisinde güncel yaklaşımlar” konulu program düzenlendi.
15 Eylül 2023

15 Eylül Dünya Prostat Kanseri Farkındalık Günü nedeniyle, Hastanemiz Konferans Salonunda Hasta Okulu kapsamında “Prostat kanseri, tanı ve tedavisinde güncel yaklaşımlar”  konulu  program düzenlendi.

Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Sarı ''Prostat kanseri ile ilgili güncel bilgilendirmeler yaparak, soruları yanıtladı. İnteraktif olarak gerçekleşen program hasta, hasta yakınları ve hastane personelinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Erken tanı ve tedavinin önemini vurgulayan hasta okulu eğitimlerimiz devam edecektir.

• 15 eylül prostat kanseri farkındalık1.jpeg
  • 15 eylül prostat kanseri farkındalık2.jpeg