23 Mart 2023

Hastanemiz bugün Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yönetim Sistemi Bilgilendirme Toplantısına ev sahipliği yaptı. Toplantı Konferans Salonunda Başhekimimiz Prof. Dr. Hakan Gündüz'ün açılış konuşması ile başladı.
Tıpta Uzmanlık Eğitimi veren kurumlara UEYS’nin tanıtımı, yazılım ve geliştirmesi konusunda katkılarının alınması amacı ile  gerçekleşen toplantıya Tıp ve Uzmanlık Eğitimi Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Alpay Tuncar, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Halk Sağlığı Bilişimi Daire Başkanı ve Proje Geliştirme Daire Başkanı Derya Açıksöz, Tıp ve Uzmanlık Eğitimi Daire Başkanlığı yöneticileri, Hastane yönetimi, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ilgili Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlıkları Hastane Başhekimleri, Kurum Eğitim Sorumluları, UEYS temsilcileri ve EPK sekreteryasını yürüten personeller katıldı.

• 23.03.23 Toplantı2.jpeg
  • 23.03.23 Toplantı1.jpeg