Hastane Başhekimimiz Prof. Dr. Hakan Gündüz ve Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit S. Şehirli'nin katılımıyla “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında “Meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarır” konulu toplantı düzenlendi.
02 Kasım 2023

Hastane Başhekimimiz Prof. Dr. Hakan Gündüz ve Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit S. Şehirli'nin katılımıyla “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında “Meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarır” konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Başhekim Yrd. Uzm. Dr. Mehmet Fuat Eren, Dr. Öğr. Üyesi Onur Buğdaycı, Dr. Öğr. Üyesi Muhammer Ergenç, Doç. Dr. Zerrin Özgen, Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. İbrahim Vedat Bayoğlu ve Hemşire Ayşe Korkmaz' ın sunumlarıyla interaktif olarak gerçekleşen ekinliğe hasta, hasta yakınları ve hastane çalışanları katıldı.

Kanser önlenebilir, tedavi edilebilir, erken teşhisi mümkün olan bir hastalıktır.

• Meme Kanseri Farkındalık Ayı1.jpeg
  • Meme Kanseri Farkındalık Ayı2.jpeg