Tüp Bebek Ünitesi Androloji Laboratuvarı
09 Mart 2022

Hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’na bağlı olan Tüp Bebek Merkezimiz dünya standartlarına uygun olarak yenilenip hizmete açılmıştır. Merkezimiz hastalarımızı psikolojik olarak rahat ettirecek biçimde ve hasta konforu ön planda tutularak tasarlanmıştır.
   Profesyonel kadromuz, Kadın Hastalıkları ve doğum uzmanları, Üroloji uzmanları, Embriyoloji uzmanları, Anestezi uzmanları , Tüp bebek hemşireleri, Androloji teknisyenleri ve diğer yardımcı personellerden oluşmaktadır. Uzman kadromuz ile Tüp bebek merkezimizde IUI(aşılama), IVF(tüp bebek), ICSI(mikroenjeksiyon) uygulamaları ile gebelik oluşturma; sperm, oosit ve embriyo dondurma işlemleri yapılmakta; TESA, TESE, MikroTESE yöntemleri ile erkek infertilitesi konusunda sorun yaşayan en zor hastalarda bile sperm elde etmek mümkün olmaktadır. Ayrıca gereken durumlarda Tıbbi Genetik Anabilim Dalı ve Endokrinoloji Bilim Dalı ile koordine çalışılabilmektedir.
    Hastalarımızın çocuk sahibi olma hayalini gerçekleştirmek temel amacımızdır. Bu amaçla hasta memnuniyetini göz önünde bulundurarak ‘hasta dostu hastane’ ve ‘kişiye özel tedavi’ yaklaşımlarıyla hizmet sunmaktayız.

Ekibimiz;

Prof. Dr. Begüm YILDIZHAN (ÜYTE Ünite Sorumlusu)

Prof. Dr. A. Tevfik YOLDEMİR

Doç. Dr. Gökçe ANIK İLHAN