Uzm. Dr. Mehmet Alptekin ACAR

UZM. DR. MEHMET ALPTEKİN ACAR

Uzm. Dr. Mehmet Alptekin ACAR

Özgeçmiş

Sivas’ta doğdu. İlk ve orta öğretimini Sivas’ta lise eğitimini Selçuk Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2014 senesinde mezun oldu. Sivas 112 Komuta Kontrol Merkezi ve Sivas 1 Nolu Acil servis İstasyonu'nda Pratisyen Hekim olarak çalıştı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda ihtisasını tamamlayarak İç Hastalıkları Uzmanı oldu. Devlet hizmet yükümlülüğünü Artvin Yusufeli Devlet Hastanesi’nde tamamladı. 2023 senesinde Işıklı Seyyar Sahra Hastanesi'nde Koordinatör Başhekim olarak görev yaptı. Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde öğretim görevlisi olarak görevine devam etmektedir. 2023 senesinden itibaren İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Uzman Hekim olarak görev yapan Uzm. Dr. Mehmet Alptekin ACAR 15.06.2024 tarihinde Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Başhekim Yardımcısı olarak atandı.