Marmara Üniversitesi Prof. Dr. Asaf Ataseven Hastanesi

Toplu Taşıma İle Nasıl Giderim;

mtsrf

Metro ile Ulaşım
Hastanemize M4 Metro | Kadıköy – Tavşantepe – Sabiha Gökçen Metro Hattını kullanarak Küçükyalı durağında inip, Küçükyalı metro İETT durağından 17L / KM41 / KM45 ulaşım araçlarını kullanabilirsiniz.

iett

Otobüs ile Ulaşım

Pendik'ten ulaşım:

> Pendik Çarşı durağından 16 Numaralı İETT otobüsü ile aktarma yapıp, Maltepe Meydan durağında indikten sonra 133F Numaralı İETT otobüsüne binerek gidebilirsiniz.
          > Pendik Çarşı durağından 251 Numaralı İETT otobüsü ile aktarma yapıp, Altayçeşme durağında indikten sonra Dervişbey sitesi durağından KM41 / KM45 Numaralı İETT otobüsüne binerek gidebilirsiniz.

Kartal’dan ulaşım: Merkezden 132P İETT otobüsü ile ulaşabilirsiniz. D-100’den 17L / KM41 / KM45 İETT otobüsü ile ulaşabilirsiniz.

Sultanbeyli’den ulaşım: 132SB İETT otobüsü ile ulaşabilirsiniz.

Doğu’dan ulaşım (Tuzla, Gebze): Marmaray ile Pendik’te Metroya binip Küçükyalı durağında inip, Küçükyalı metro İETT durağından 17L / KM41 / KM45 ulaşım araçlarını kullanabilirsiniz.

Avrupa Yakası’ndan ulaşım: Marmaray ile Pendik’te inip ve Pendik Çarşı durağından hastane yönündeki toplu ulaşım araçlarını kullanabilirsiniz veya Kadıköy’e geçerek M4 Metro | Kadıköy – Tavşantepe – Sabiha Gökçen Metrosu ile Fevzi Çakmak / Hastane durağında inip ulaşabilirsiniz veya Metrobüsle Uzunçayır’da inip ve oradan Metro ile gelebilirsiniz.